Finger Skateboard Tutorials: Hoe werkt Finger Skateboarding?

Beginners

Fingerskateboarding lijkt in beginsel eenvoudig, maar het vereist wel enige oefening als je de Fingerskateboard Tricks met zekerheid wilt kunnen uitvoeren.

Een goed begin om te leren Finger Skateboarden is het leren van de Ollie - een jump voorwaards met je skateboard. Blijf oefenen totdat je hem helemaal onder knie hebt, want dit is de basis voor vele meer advanced fingerboarding tricks.

Finger Skateboard Leren: Ollie

Hier nog een video uitleg over de "Ollie". De Ollie is een sprong met je skateboard. Een van de eerste tricks die handig is om te leren. Try, try & try again!

Het geeft niet als je Finger Skateboard bij het oefenen alle kanten op gaat, de lucht niet in gaat, wegschiet, etc. etc. Blijf gewoon proberen. We hebben het allemaal meegemaakt. Uiteindelijk, als je genoeg gevoel krijgt voor je Skateboard, gaat het eenvoudig.

Klaar voor meer tricks en trucs? Kijk hier voor meer Finger Skateboard Tricks.Finger Skateboard Zomer-Actie Juni 2024

Voor de Finger Skateboard Pro geldt momenteel een zomeraanbieding voor €9.95 €6.95*

Bestel nu »

* +€3,95 verzendkosten. Gratis verzending vanaf €12,00

 

Het Finger Skateboard Pro van FingerskateBoard.nl wordt gemaakt door onze specialisten in Finger Skateboards. Mooi vormgegeven, functioneel design, voorzien van funky art work, stevig materiaal en gegarandeerd goed voor honderden mooie trucs. Bestel vandaag nog je Finger Skateboard Pro.

Meer informatie

Contact